loader
 


Laatste reacties

Terugblik en vooruitblik

23-12-2018, 12:00 • 1711 keer gelezen  • 2 reacties
Terugblik en vooruitblik

Zo, dat is even schrikken. Ik had mij voorgenomen om weer eens een weblog te schrijven om deze te kunnen toevoegen aan mijn nieuwsbrief. Blijkt dat ik dit jaar nog geen blog heb geschreven. De laatste is van 17 december 2017. Gelukkig kan ik deze schrijven zodat het geen 'blogloos' jaar zal worden. Ik heb mij natuurlijk wel afgevraagd waarom ik mijn gedachtes niet heb gedeeld. Had ik domweg te weinig tijd? Was het een jaar zonder inspiratie? Heb ik gewoon nergens meer een mening over of is er in mijn leven niets gebeurd in 2018?

Niets van dat alles, in tegendeel. 2018 was voor mij, zowel zakelijk als privé, een mooi jaar. Genoeg om over te vertellen. Ik heb prachtige vakanties gehad in sneeuw en zon, veel mooie weekendjes en gezellige feesten, concerten en festivals. Ik ben voor het eerst in mijn leven op zeilvakantie geweest. Zes kerels een week lang zeilend rond Ibiza, een geweldige belevenis. Na het zeilen een drankje en hapje en tussendoor genieten van het prachtige eiland. Maar ook Lowlands was weer een hoogtepunt voor mij. Met goede vrienden drie dagen lang genieten van muziek en een relaxte sfeer. Ik kijk alweer uit naar de editie van komend jaar.

Zakelijk was het ook een topjaar. Veel opdrachten zorgt voor een goede omzet maar maakt het niet persé tot een goed jaar. Leuk werken met uitdagingen en doelen die worden gehaald brengt pas echt voldoening. Ik heb veel werk mogen verrichten in mijn eigen stad Haarlem. Omgevingsmanager voor herinrichting Nieuwe Groenmarkt en Houtplein en uitbreiding autoluwe binnenstad waren dit jaar de projecten. Daarnaast nieuwe opdrachten van Ratatouille Food & Wine en Reinier Hoos. Maar ook weer eens een opdracht van Connexxion die mij inhuurde als dagvoorzitter. Verder Vomar Voordeelmarkt, IJmond Samenwerking en natuurlijk het ministerie van Financiën. Met enige regelmaat mag ik daar het communicatieteam ondersteunen. Het is fijn als een opdrachtgever weer bij je terugkomt om wederom van je diensten gebruik te maken. Een mooier compliment kan je niet krijgen.

Vanaf januari ga ik weer hard aan de slag om ook in 2019 weer tevreden opdrachtgevers te bedienen. Ook privé staan er weer mooie dingen te gebeuren. Er gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Voor het eerst in mijn leven ga ik naar The Big Apple, en dat in fantastisch gezelschap. Volgens mij een stad die mij past als een strak gesneden Italiaanse jas. Daarnaast zijn er plannen om met drie andere Haarlemse mannen op roadtrip te gaan naar Italië en zal ik wederom weer gaan zeilen, deze keer in de Griekse wateren. En dat alles naast de heerlijke vakanties in de sneeuw. Maar ik heb mij ook voorgenomen om weer vaker een blog te schrijven. Mijn eerste goede voornemen voor het nieuwe jaar is een feit.

Ik wens iedereen een mooi 2019!


Coen Storm • 23-12-2018, 13:48
Beste Herman, leuk om te lezen, heel mooi jaar gewenst in 2019
Fokke Hofman • 24-12-2018, 20:09
Hele fijne feestdagen en een mooi en leuk 2019

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.