loader
 

In de zomerstand

17-07-2015, 14:02 • 1471 keer gelezen
In de zomerstand

Even in de zomerstand. Een zorgeloze zomer is de wens voor de komende weken. Even een paar weken voor de boeg waar de agenda niet overvol is en de werkdruk een versnelling lager. Dat is waar ik naar uitkijk. Of het zorgeloos wordt is natuurlijk altijd de vraag. Maar aan mij zal het niet liggen. Met de wetenschap dat ik tot het eind van het jaar goed in het werk zit kan ik heerlijk ontspannen. Aangezien politiek Den Haag met reces is, vermindert de werkdruk op het ministerie. Ook zijn er weinig tot geen vergaderingen en netwerkbijeenkomsten in Haarlem zodat de avonden meer ruimte biedt voor andere dingen. Als het weer dan ook nog meezit kunnen het een paar mooie weken worden.

De rust zit vooral in juli. In augustus begint het weer op stoom te komen. Haarlem Culinair en Bubbles & Bites Bloemendaal zijn twee evenementen waarbij ik zorg draag voor de mediarelaties. Dat is overigens geen straf. Twee mooie culinaire festivals met tal van kwaliteitsrestaurants, het is iets om naar uit te kijken. Daarbij ben ik door de organisatie gevraagd om plaats te nemen in de jury van De Smulpaap. Verder zal er op 22 augustus een historische voetbalwedstrijd worden gespeeld tussen Koninklijke HFC en HFC EDO in het kader van het Pim Mulierjaar. Rond diezelfde periode kunnen wij ook het Pim Mulierbier van Bierbrouwerij Jopen proeven. Allerlei activiteiten die de opmaat zijn voor de laatste vier maanden van 2015.

Zoals gezegd, de wetenschap dat ik tot eind van het jaar een goedgevulde orderportefeuille heb maakt mij ontspannen. Voor het derde opvolgende jaar mag ik nu al spreken van goede jaarcijfers. Het is ook prettig om te constateren dat de markt aantrekt. Bijna wekelijks zie ik opdrachten voorbijkomen die mij aanspreken. Wekelijks wordt mijn LinkedInprofiel bezocht door recruiters. Dat wijst op een ontwikkeling van veel meer vraag naar communicatieprofessionals op interimbasis.

Tot slot ben ik blij om binnenkort kenbaar te maken dat ik voor de periode tot maart 2017 een mooie opdracht heb binnengehaald binnen Haarlem. Het betreft een gemiddelde inzet van 4 uur in de week voor een renovatieproject. Het project zal een behoorlijke impact hebben op de bereikbaarheid van Haarlem. Een goede communicatie daarover is van groot belang. Zodra de eerste gesprekken zijn geweest kan ik hier meer over vertellen.

Maar nu eerst genieten van de Haarlemse zomer en zorgen dat ik in september met volle energie richting de jaarwisseling kan stomen.

  Share

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.