loader
 


Laatste reacties

Balans

01-08-2016, 20:45 • 2152 keer gelezen
Balans

Nu wij al weer over de helft van het jaar zijn is het een mooi moment om voor mijzelf de balans op te maken. Hoe verloopt het jaar? Zijn er nog nieuwe ontwikkelingen? Waar zitten de verrassingen? Hoe ga ik het jaar afmaken? Dat doe ik zowel voor werk als privé. Al moet ik eerlijk zeggen dat die twee dingen bij mij altijd door elkaar lopen. In mijn situatie zijn ze ook bijna niet te scheiden. Als mij gevraagd wordt hoe het met mij gaat begin ik eigenlijk altijd over hoe het met mijn werk gaat. Voldoende en mooie opdrachten, goede contacten en werk naar tevredenheid bepaalt toch dat ik mij goed voel. Maar als het privé even niet mee zit heeft dat onmiskenbaar invloed op mijn werk. Het is dus belangrijk om een goed evenwicht te bewaren.

Wat dat betreft zit het goed. Ik had 2015 afgesloten met een lange vakantie naar Bonaire en Zwitserland. Ik was voor het eerst sinds mijn stap naar het ondernemerschap een keer langer dan een week op vakantie. Dat is mij prima bevallen, ik kon met een fris hoofd het nieuwe jaar instappen. Achteraf gezien was het zeker een goede beslissing omdat deze zomer een vakantie niet tot de mogelijkheden behoort. Het aantal opdrachten en opdrachtgevers zorgt voor flink werk. Naast een opdracht voor GVB Tram van 20 uur in de week ben ik druk met de renovatie Buitenrustbruggen, IJmondiale samenwerking, Vomar Voordeelmarkt en Ranzijn tuin & dier. Verder heb ik recent twee offertes uitgebracht waar mogelijk nog meer werk uitkomt.  De meeste opdrachten lopen in principe door tot het eind van het jaar. Tegen die tijd is het weer een goed moment om bij te komen van het vele werk om te zorgen dat 2017 weer goed begint.

Privé is het ook een bijzonder periode geweest. In april kon ik mijn 50e verjaardag vieren. Het is toch een mooie mijlpaal om dat in gezondheid te vieren. Maar het was nog mooier dat ik in mei met mijn twee goede vrienden Linda en Robin een groot feest kon geven bij Schröder. Ook zij bereikte de leeftijd van 50 en dat hebben wij groots gevierd met onze familie en vrienden. Een feest om nooit meer te vergeten en dat zal ook zeker niet gebeuren.

  Share

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.