loader
 


Laatste reacties

Klantenseminar Consolid

20-02-2011, 18:37 • 2753 keer gelezen
Klantenseminar Consolid Op 16 februari werd in Kontakt der Kontinenten in Soesterberg het klantenseminar 'Optimalisatie van de inzet personeel' gehouden. Het seminar werd georganiseerd voor de relaties van mijn nieuwe opdrachtgever Consolid. Zij zijn het grootste detacheringsbedrijf in vervoer en veiligheid. Branches die 24 uur per dag werkzaam zijn en waar medewerkers in roosters hun diensten draaien. Het zelfroosteren stond tijdens het seminar centraal. Door medewerkers zelf de diensten of roosters in te laten vullen wordt de efficiency, productiviteit en flexibiliteit verhoogd en het werkplezier neemt toe. Bijgaand een korte sfeerimpressie van het seminar.
Het seminar werd door bijna 100 mensen bezocht. Zij kregen presentaties van Dennis Mortier (directeur Consolid), Ben Jansen (Déhora), Leendert Venema en Onno Oosterhof. Uiteraard was er ook voldoende ruimte om de contacten met de relaties onderling aan te halen. Voor een verslag van het seminar klik hier.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.